ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Άλλο ένα μικρό μνημόνιο ετοίμασαν οι σταυρωτές του λαού μας για να παρατείνουν τα πάθη του, που επέβαλαν οι δανειστές μας, οι τροϊκανοί αφέντες μας και οι διαχειριστές της κρίσης.

Σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων ετοιμάζεται άλλη μια τσεκουριά στο κορμί του λαού μας με το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο.

Πολυνομοσχέδιο που φέρνει το “πασχαλινό δώρο” της τρόικας:

– Μετά από δεκαετίες επαναφέρει το δημόσιο τομέα στο καθεστώς “της πλατείας Κλαυθμώνος” με θέσπιση της δυνατότητας απολύσεων, εργαζομένων στο δημόσιο, αλλά και με την εφαρμογή ενός πειθαρχικού δίκαιου για τους δημόσιους υπαλλήλου, το οποίο εξαφανίζει και το τελευταίο υπόλειμμα του τεκμηρίου της αθωότητας με την κατάργηση του δεύτερου βαθμού πειθαρχικής κρίσης για ορισμένα πειθαρχικά παραπτώματα.

– Ανοίγει το δρόμο για ιδιωτικά συμφέροντα να αναλάβουν και να εμπορευματοποιήσουν βασικές υπηρεσίες του δημοσίου, οι οποίες διαλύονται ή καταργούνται.

– Μονιμοποιεί το χαράτσι για τα ακίνητα που φέτος θα πληρωθεί μέσω ΔΕΗ και στη συνέχεια από την εφορία ενώ αυξάνει και πάλι την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος.

– Εισάγει “δήθεν ρυθμίσεις” με τις πολλαπλές έντοκες δόσεις στην εφορία που όχι μόνον δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αλλά το εντείνουν καθόσον συνοδεύονται με νέα φοροεπιδρομή κατά των εργαζομένων, καθώς και αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες.

– Εισάγει ρυθμίσεις για τα τραπεζικά δάνεια που καμία ανακούφιση δεν φέρνουν σε όσους βρίσκονται σε ένδεια, αφού δεν μειώνουν το συνολικό χρέος.

Άλλο ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΚΑΡΦΙ στον εσταυρωμένο λαό μας.