Αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ παραβρέθηκε στη Βουλή προκειμένου να εκφράσει  γνώμη σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: «Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης για την Προμήθεια Αεροσκαφών τύπου «DHC-515»»

Αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ παραβρέθηκε στη Βουλή προκειμένου να εκφράσει γνώμη σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: «Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης για την Προμήθεια Αεροσκαφών τύπου «DHC-515»»

Στο πλαίσιο της παρακολούθησης του κοινοβουλευτικού έργου η Ενωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος παραβρέθηκε στη Βουλή προκειμένου να εκφράσει την γνώμη σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας: «Έγκριση Σχεδίου Σύμβασης για την Προμήθεια Αεροσκαφών τύπου «DHC-515»».

Την Ε.Α.Π.Σ. εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσίγκας, ο Γεν. Γραμματέας Κωνσταντίνος Ξηρόκωστας και το μέλος Απόστολος Φλώρος.

Ως Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια που ενισχύει την επιχειρησιακή δυνατότητα του Πυροσβεστικού Σώματος προς όφελος της κοινωνίας.