Δράσεις της ΕΑΠΣ στην Κεντρική Μακεδονία

2016-03-01_3Το μεσημέρι του Σαββάτου 27/1/2016 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΑΠΣ. Τη συνεδρίαση απασχόλησαν κυρίως οι πρόσφατες κρίσεις και προαγωγές των αξιωματικών καθώς και των μεταθέσεων – τοποθετήσεων που ακολούθησαν. Συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του νέου ασφαλιστικού σχεδίου και της συζήτησης που υποβόσκει για το νέο μισθολόγιο. Εξετάσθηκαν επίσης τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αξιωματικοί στις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας. Τέλος συντονίστηκε η δράση της Περιφερικής Επιτροπής, υπό την νέα της μορφή.

2016-03-01_4Το βράδυ της ίδια ημέρας η Περιφερειακή Επιτροπή της ΕΑΠΣ Κεντρικής Μακεδονίας, διοργάνωσε συνεστίαση κοπής πίτας. Την εκδήλωση τίμησαν μαζικά συνάδελφοι από Υπηρεσίες της ΠΕΠΥΔ, ενώ παραβρέθηκαν ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Υποστράτηγος κ. Αναγνωστάκης και οι Αρχιπύραρχοι κ. Πουλτίδης, κ Τσατσούλας και κ. Τετενές.

Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση του Επιπυραγού Μιλιτιάδη Καραγεωργιάδη, ο οποίος αγγίζοντας τα όρια της σωματικής αντοχής, αναδείχθηκε νικητής στη διπλή διάπλευση του Τορωναίου Κόλπου, κολυμπώντας άνευ διακοπής 52 χιλιόμετρα στο καλύτερο χρόνο των 15 ωρών και 9 λεπτών.

2016-03-01_2Την Κυριακή 28/1 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Υποστράτηγο κ. Αναγνωστάκη, για τα ειδικότερα προβλήματα των Π.Υ. της διοικητικής του ευθύνης.

Αργότερα την ίδια ημέρα αντιπροσωπεία του Προεδρείου, επισκέφθηκε το σημείο των ελληνοσκοπιανών συνόρων στην Ειδομένη προκειμένου να δει από κοντά την κατάσταση που εξελίσσεται εξαιτίας της έξαρσης του μεταναστευτικού προβλήματος.

2016-03-01_1