Ελάχιστος φόρος τιμής στον Πυροσβέστη Ανδρέα Μπόσινα

2015-06-23_2

Το ελάχιστο του χρέους απέτισε το Πυροσβεστικό Σώμα σε ένα από τα ηρωικά παιδιά του, τον Πυροσβέστη Μπόσινα Ανδρέα που έχασε τη ζωή του, στο καθήκον στις 15 Ιουλίου 1999. Αυτός ο φόρος τιμής αποτυπώθηκε με την ονοματοδοσία του αμφιθεάτρου της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, σε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΜΠΟΣΙΝΑ ΑΝΔΡΕΑ».

2015-06-23_3Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ενώ στην τελετή παρέστησαν η οικογένεια του ήρωα συναδέλφου, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, ο Διοικητής του ΕΣΚΕ Υποστράτηγος ΠΣ Θεοδόσιος Δημακογιάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Κοροντζής, ο επίτιμος Υπαρχηγός του ΠΣ Αντιστράτηγος ε.α. Δημοσθένης Καβέτσος, το προσωπικό της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, εκπρόσωποι της ΠΟΕΥΠΣ και ΕΑΠΣ. Στην τελετή εκ μέρους της ΕΑΠΣ παρέστη το Προεδρείο του Δ.Σ.

2015-06-23_4

Το Προεδρείο της ΕΑΠΣ στην τελετή

2015-06-23_5

Πρόεδρος της ΕΑΠΣ με την Πυραγό Κυριακή Μπόσινα, αδελφή του ήρωα συναδέλφου Πυροσβέστη Ανδρέα Μπόσινα στο αμφιθέατρο που φέρει πλέον το όνομά του