ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 176 ΕΥΡΩ
Συνάδελφοι
Από το δικηγορικό γραφείο της κ. Νίνου –Δημητροπούλου, σε συνέχεια και παλαιότερης ενημέρωσης, μας ζητήθηκε η συνδρομή μας, προκειμένου να ενημερώσουμε για επιπρόσθετα δικαιολογητικά που απαιτούνται να αποσταλούν στο ως άνω δικηγορικό γραφείο στη διεύθυνση Ομήρου 34 ΤΚ 10672, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.
Ήδη από χθες, έχει αποσταλεί σχετικό e-mail προς όλες τις Π.Υ. με συγκεκριμένες λίστες ονομάτων συναδέλφων, για τις οποίες ζητούνται επιπρόσθετα έγγραφα (εξουσιοδοτήσεις-βεβαιώσεις) που ζητά το δικηγορικό γραφείο για την εκδίκαση της υπόθεσης.
Παρακαλούμε επίσης τους συναδέλφους που θα αναγνώσουν τις λίστες ονομάτων, να ενημερώσουν τους απόστρατους συναδέλφους, που αναγράφονται και οικούν στην πόλη έδρα της Υπηρεσίας τους.