Επίσκεψη της Ε.Α.Π.Σ. στη Στερεά Ελλάδα

Επίσκεψη της Ε.Α.Π.Σ. στη Στερεά Ελλάδα

Επίσκεψη της Ε.Α.Π.Σ. στη Στερεά Ελλάδα

Την 16 Μαρτίου 2022 ο Πρόεδρος Τσίγκας Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας Ξηρόκωστας Κωνσταντίνος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό με τον οποίο συνομίλησαν σχετικά με τη συνεργασία και τη συνδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την περιοχή ιδιαίτερα κατά την περασμένη αντιπυρική περίοδο.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Π.Σ. μετέφεραν στον κ. Περιφερειάρχη τις ευχαριστίες των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος για την έμπρακτη συμπαράσταση της Περιφέρειας στο έργο μας τόσο κατά την περασμένη αντιπυρική περίοδο όσο κατά την εκδήλωση των πρόσφατων δυσμενών καιρικών φαινομένων, που έπληξαν την περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., η οποία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων. Στην εκδήλωση γίναμε αποδέκτες πολλών σχολίων ευαρέσκειας, γεγονός που υποδηλώνει ξεκάθαρα την αναγνώριση που δείχνουν οι τοπικοί φορείς για το έργο και την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή της Λαμίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.