Η ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ 26-09-2012

Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 26ης Σεπτεμβρίου 2012 

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στη Γενική Απεργία, μεγάλη Απεργιακή Συγκέντρωση της Αθήνας, καθώς και τις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα άδικα, αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που προωθούνται, από Συγκυβέρνηση και Τρόικα, σε βάρος των εργαζομένων και της Κοινωνίας.

Η μαζική συμμετοχή στην Απεργία και στα Συλλαλητήρια καταδεικνύει την αντίδραση και την αντίσταση της ελληνικής Κοινωνίας μπροστά στην αναλγησία όσων, γι’ άλλη μία φορά, δεν διστάζουν να επιβάλλουν ένα ακόμη επώδυνο πακέτο μέτρων.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα, οι απασχολούμενοι σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και όλοι όσοι πλήττονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δίνουμε κοινό αγώνα, με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πολιτικής της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της πολιτικής της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.

Είμαστε αποφασισμένοι να  συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας ενάντια και στα νέα αντιλαϊκά μέτρα.