Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ- ΣΗΚΩΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Οι ένστολοι εργαζόμενοι της χώρας, με την πρωταρχική τους ιδιότητα του ενεργού πολίτη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων τους και δήλωσαν την οργή τους και την αγανάκτησή τους στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην καρδιά της Αθήνας. Στις ομιλίες τους οι Πρόεδροι των σωματείων δήλωσαν την οργή και την αγανάκτηση των ενστόλων που βλέπουν την απόλυτη φτώχεια να τους κυκλώνει με τις συνεχείς άγριες περικοπές που δέχονται στο ήδη πενιχρό τους εισόδημα.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΠΣ Φ. Παντελεάκος σε μια συμβολική κίνηση, δήλωσης ενότητας του πυροσβεστικού προσωπικού, μόνιμου, συμβασιούχου και εθελοντικού, ανέβηκε στο βήμα έχοντας δίπλα του, τους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΥΔ και της ΠΕΕΠΣ. 

Στη συνέχεια, μετά τις ομιλίες οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τη βουλή των Ελλήνων. Η πορεία κατέληξε μπροστά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου πραγματοποιήθηκε καθιστική διαμαρτυρία με αναμμένα κεριά και υπό τον πένθιμο χτύπο πένθιμης καμπάνας. Εκεί αντιπροσωπεία, παρέδωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *