Προσφορά από την «Anytime – INTERAMERICAN» για την ασφάλιση οχημάτων των μελών μας

ANYTIME logoΣυνάδελφοι

Μετά από επαφές με τον παραπάνω ασφαλιστικό όμιλο, εξασφαλίσαμε για τα μέλη της ΕΑΠΣ, έκπτωση στην ασφάλιση των αυτοκινήτων. Η προσφορά αφορά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου και μηχανής, μέσω της Anytime, με επιπλέον έκπτωση 5%.

Η Anytime διαθέτει 3 διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης:

  • To Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του οχήματός με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρης οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ.

Η διαδικασία

  1. Ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας επικοινωνώντας με την υπεύθυνη εξυπηρέτησης της Ένωσής μας κα Ναούμ Ασημίνα, είτε τηλεφωνικώς στο 6932579844, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση naouma@agency.interamerican.gr ή
  2. Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας και ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας on-line ή καλώντας στο 801 11 30000 , χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς για τα μέλη της Ένωσης: 1001179000000017.

Αμέσως μετά την ασφάλισή σας θα λάβετε στο e-mail που έχετε δηλώσει το ασφαλιστικό συμβόλαιο, σε μορφή PDF.

Δικαιούχοι των προνομιακών όρων που αναφέρονται παραπάνω, είναι και οι συγγενείς 1ου βαθμού των μελών μας, καθώς και όσα μέλη είναι ήδη ασφαλισμένοι στην “Anytime”.