ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Ξεχείλισαν οι δρόμοι της Αθήνας από χιλιάδες πολίτες που ξεχειλισμένοι από την οργή τους, καταδίκασαν την Κυβέρνηση, που προσφέρει «γη και ύδωρ» στους τραπεζίτες, στο παρασιτικό κεφάλαιο, στους δανειστές και στους κερδοσκόπους και με πρόσχημα τη σωτηρία της χώρας, που σαρώνει ό,τι απέμεινε από τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας, που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες ολόκληρο τον προηγούμενο αιώνα.
Ο λαός βροντοφώναξε την αντιθεσή του στην πολιτική που οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση ολόκληρη την Κοινωνία. Φώναξε ότι δεν πάει άλλο η ύφεση που βαθαίνει περισσότερο, η ανεργία που εκτινάσσεται σε ανατριχιαστικά ύψη, η οικονομία που καταρρέει, το βιοτικό επίπεδο της λαού μας που επιστρέφει δεκαετίες πίσω. Εκφράστηκε η αγανάκτηση για την Κυβέρνηση που οδηγεί τους εργαζόμενους και την Κοινωνία σε απόγνωση, την Οικονομία σε κατάρρευση και τη χώρα σε νέα μεγαλύτερα αδιέξοδα.
Αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ συμμετείχε στη μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση – ετυμηγορία που σηκώνει τη λαϊκή ασπίδα που θα προασπίσει ι τις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας, τα κοινωνικά, τα συλλογικά και δημοκρατικά δικαιώματά μας, ακόμη και το ίδιο το Σύνταγμα!!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *