ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΑΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Η Κυβέρνηση, συνεπής στην μνημονιακή της πολιτική την Κυριακή με ταχύτατες διαδικασίες θα επιχειρήσει να ψηφίσει το νομοσχεδίου-λαιμητόμο για το «ασφαλιστικό». Στις διατάξεις του γκρεμίζεται ότι είχε απομείνει από τα άλλα μνημόνια, εξαφανίζοντας ασφαλιστικά κεκτημένα. Το νομοσχέδιο δυστυχώς, με ιδεοληπτική στόχευση, ξεχνιούνται οι εκατοντάδες νεκροί συνάδελφοι εν ώρα καθήκοντος και το νομοσχέδιο ισοπεδώνει ασφαλιστικά αδιακρίτως, περιφρονώντας την ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος των ενστόλων. Πέρα από τον ασφαλιστικό τυφώνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές και η φορολογία συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο το εισόδημά μας.

Μαζί με τους συναδέλφους προέδρους των υπολοίπων σωματείων του χώρου, προσπαθήσαμε έστω την τελευταία στιγμή να προασπίσουμε τα συνταξιοδοτικά μας κεκτημένα με επαφές με στελέχη των κυβερνητικών εταίρων. Έστω και την τελευταία στιγμή πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας.

Έχουμε συντονίσει τις δράσεις μας με τους συναδέλφους αστυνομικούς και λιμενικούς, ενώ κορυφώνουμε με τη συμμετοχή μας στο Συλλαλητήριο που αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Πλατεία Συντάγματος την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 μαζί με όλους τους εργαζομένους στο Δημόσιο, τους ανέργους και τους συνταξιούχους σε παλλαϊκή κινητοποίηση για να ακυρώσουμε τα σχέδια ψήφισης και εφαρμογής των μνημονιακών εκτρωμάτων.