Δράσεις της ΕΑΠΣ στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΑΠΣ εκδήλωση για τις φονικές δασικές πυρκαγιές του θέρους του 2007, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου και Επίτιμου Προέδρου της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη και Ν. Διαμαντή. Στην εκδήλωση, μίλησαν ο τ. Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Κ. Κοκολάκης, ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Τ. Μανιάτης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων, Υποστράτηγος Δ. Αναγνωστάκης, ο Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Φαφούτης. Τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Ιωάννης Σαρίδης, ο πανοσολογιότατος εκπρόσωπος του μητροπολίτη κ.κ. Άνθιμου, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Πρόεδρος της διοικούσας της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη Ευταξά Βίκυ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρα συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΑΠΣ με την Περιφερειακή Επιτροπή Κεντρικής /Μακεδονίας της ΕΑΠΣ, εξετάζοντας κυρίως τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν του συναδέλφους στην ευρύτερη περιοχή.

Την Δευτέρα 3 Μαρτίου 2017, το Προεδρείο της ΕΑΠΣ και η ΠΕ ΕΑΠΣ Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις την ΔΠΥ Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας τους συναδέλφους αξιωματικούς και συζητώντας τόσο για τα ειδικά τοπικά, όσο και για τα γενικότερα προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος.