Εγκαίνια πληροφοριακού περιπτέρου Πυροσβεστικού Σώματος στην 86η ΔΕΘ

Εγκαίνια πληροφοριακού περιπτέρου Πυροσβεστικού Σώματος στην 86η ΔΕΘ

Την 9η  Σεπτεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Αντιπροσωπεία της ΕΑΠΣ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Τσίγκα, τον Αντιπρόεδρο Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, τον Γραμματέα Κωνσταντίνο Ξηρόκωστα, τον ταμία Ιωάννη Αρτοποιό, τα μέλη του ΔΣ Αστέριο Τσιούρβα και Αποστόλη Φλώρο. Στα εγκαίνια επίσης παραβρέθηκαν  οι περιφερειακοί εκπρόσωποι της ΕΑΠΣ στην Κεντρική Μακεδονία Δημήτριος Σπύρου και Παντελής Χαριτίδης καθώς και ο πειφερειακός εκπρόσωπος της ΕΑΠΣ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Λεωνίδας Καραγκούνης.

Στα περιθώρια της, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που παραβρέθηκαν στην τελετή, για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το ΠΣ.

Στην συνέχεια εκτός από το πληροφοριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ όπου οι εκπρόσωποι της ΕΑΠΣ είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με κυβερνητικά στελέχη και να συνομιλήσουν με εκπροσώπους φορέων που συμμετείχαν στην έκθεση.