ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνάδελφοι

Η πολιτική του μνημονίου συνεχίζει ακάθεκτη την εξαθλίωση της ζωής μας. Η πολιτική που επέβαλαν οι δανειστές μας, οι κερδοσκόποι των αγορών και οι μερκελιστές, παρά την παραδοχή από τους ίδιους ότι απέτυχε, συνεχίζεται αταλάντευτα και ευλαβικά.

Η φτώχεια, η ανεργία, η δυστυχία απλώνεται από άκρη σε άκρη στη χώρα, βυθίζοντας τη, στην απόλυτη ύφεση. Η αλήθεια αυτή αποτυπώνεται αδρά στην κοινή ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ όπου αναφέρεται:

“Η πολιτική της λεηλασίας και της καταστροφής κάθε δικαιώματος, κάθε κατάκτησης ενός και πλέον αιώνα, δεν έχει τέλος. Η ίδια αντικοινωνική, αδιέξοδη και αναποτελεσματική πολιτική που εδώ και τρία χρόνια αναπαράγεται με σκληρότητα και εμμονή, τώρα επιβάλλεται και με τον απόλυτο κυνισμό! ΔΝΤ και Τρόικα, με περίσσιο θράσος, παραδέχονται τώρα ότι “το πρόγραμμα ήταν λάθος”! Κι όμως η Συγκυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο και μάλιστα με όλο και μεγαλύτερη επιμονή, όλο και μεγαλύτερη, λυσσαλέα ένταση. Μας ζητούν συγγνώμη! Κι όμως, εμμένουν στην εφαρμογή του πιο ανάλγητου, του πιο ανελέητου σχεδίου αποσάθρωσης εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών/συνταξιοδοτικών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, από τη μεταπολίτευση κι έπειτα, εις βάρος των εργαζόμενων και της κοινωνίας.”

Συνάδελφοι

Δυστυχώς  ας μην γελιόμαστε, όσο συνεχίζεται η πολιτική αυτή  δεν υπάρχει ΦΩΣ στο ΤΟΥΝΕΛ. Περικοπές, χαράτσια, φτώχεια, εξαθλίωσηΝομίζουν ότι είμαστε πρόβατα που πάνε για σφαγή. Να βάλουμε ένα φρένο έστω και τώρα.

Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20-2-2013 στις 11.00 στο Πεδίο του Άρεως