Επίσκεψη της Ε.Α.Π.Σ. στην περιφέρεια Αττικής

Επίσκεψη της Ε.Α.Π.Σ. στην περιφέρεια Αττικής

Την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ο Πρόεδρος Τσίγκας Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας Ξηρόκωστας Κωνσταντίνος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, επισκέφθηκαν τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Υποστράτηγο Παναγιώτη Νιάφα και τον περιφερειακό Διοικητή Αττικής Αρχιπύραρχο Δημήτριο Πατράκη στις εγκαταστάσεις του ΠΕΚΕ Αττικής στο Χαλάνδρι.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Π.Σ. μετά από την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών ενημερώθηκαν σχετικά με την επιχειρησιακή κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» και στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν στην Αττική. Από την πλευρά του Συντονιστή αλλά και από τον Περιφερειάρχη λάβαμε τη διαβεβαίωση για τη διατήρηση ανοικτού διαύλου επικοινωνίας ώστε τυχόν ανακύπτοντα ζητήματα να αντιμετωπίζονται άμεσα.

Οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Π.Σ. επανέλαβαν για άλλη μια φορά προς αμφότερους τους κ. Συντονιστή και κ. Περιφερειακό Διοικητή Αττικής, ότι η Ένωση θα βρίσκεται συμπαραστάτης σε κάθε συνάδελφο Αξιωματικό που ασκεί το έργο του με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, ανεξαρτήτου βαθμού και θέσης.