Επιτέλους να οργανωθούμε…

κ. Αρχηγέ του Π.Σ. επιτέλους να οργανωθούμε… γιατί σε λίγο θα γελάει ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Κύριε Αρχηγέ

Το τελευταίο διάστημα σας έχουμε απευθύνει μια σειρά από παρεμβάσεις, με τις τελευταίες να περιέχουν  τον όρο «ΝΑ ΟΡΓΑΝΏΘΟΥΜΕ». Δυστυχώς ουδεμία λάβατε υπόψη και ουδεμία απάντηση λάβαμε για τα παραπάνω. Ας είναι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν σκοπεύουμε να απευθυνθούμε σε εισαγγελική αρχή για να αναγκαστείτε να μας απαντήσετε. Δυστυχώς όμως αυτό που παρακολουθούμε όλο τον τελευταίο καιρό ξεφεύγει  από το «ευτράπελο». Θίγει την διοικητική ευρυθμία και μειώνει τον Θεσμό του Αρχηγού που ακόμη υπηρετείτε. Ειδικότερα:

Αφού επί μήνες ο επίσημος συνομιλητής σας στο εγχείρημα της τριχοτόμησης του προσωπικού του Π.Σ., ήταν το σωματείο που εκπροσωπούσε τους  υποψήφιους διαγωνισθέντες και αλληλογραφούσατε ανελλιπώς απαντώντας και ενημερώνοντας στα αιτήματά τους, προσφάτως η επικοινωνία δυσχεράνθη. Και μετά από κάποια αναπάντητα από εσάς έγγραφα ο ανθόσπαρτος δίαυλος επικοινωνίας αναταράχθη.

Το σωματείο των τέως υποψηφίων και νυν επιτυχόντων απευθύνθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα υπηρεσίας και λαβώντας την σχετική εισαγγελική παραγγελία, σας ανάγκασε να προχωρήσετε σε αναλυτική απάντηση προς το σύνολο των ερωτημάτων τους και των σχετικών εγγράφων τους. Και σωστά πράξατε γιατί σαφώς και η διοίκηση οφείλει να απαντά. Βέβαια η έστω και διά της εισαγγελικής παραγγελίας αποκατάστασης του ανθόσπαρτου διαύλου έγινε με εξαιρετικό ζήλο από τις επιτελικές υπηρεσίες του Α.Π.Σ, μιας και πρωτοφανώς,  έγγραφη απάντηση του Α.Π.Σ. απευθύνεται προς το σωματείο και κοινοποιείται προς όλες τις υπηρεσίες του Α.Π.Σ

Τώρα ως προς το περιεχόμενο του εγγράφου προς το παρόν δεν θα αναφερθούμε διότι γεννούνται άφθονα ζητήματα  νομιμότητας που άπτονται άλλων διαδικασιών. Απλά  καλούμε  τα μέλη μας – Αξιωματικούς του Π.Σ. να διαβάσουν τον σχολιασμό του σχετικού εγγράφου του Α.Π.Σ. από σχετικό  ιστολόγιο 5ετών Πυροσβεστών με τίτλο «Θα φρίξει το σκυλί…»

Τι να προσθέσουμε και πόσο να το επαναλάβουμε ακόμα «Να οργανωθούμε»….