Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπυράρχου Τριπολιτσιώτη Άγγελου

Αιρετού μέλους του

Υπηρεσιακού Συμβουλίου μεταθέσεων

Αξιωματικών του Π.Σ.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου

Ενωμένων Ανεξάρτητων Αξιωματικών Π.Σ.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισες,

Μετά τις εκλογές στις 8 Δεκεμβρίου 2012 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του ΠΣ, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλες και όλους εσάς τους συναδέλφους, που με τιμήσατε με την ψήφο σας για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου.

Παράλληλα ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο των Ενωμένων Ανεξάρτητων Αξιωματικών Π.Σ και το οποίο εσείς αναδείξατε ως πρώτη δύναμη και μάλιστα με έναν υψηλό αριθμό ψήφων .

Επίσης ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν ενεργά με τη ψήφο τους στην κορυφαία αυτή εκλογική διαδικασία .

Θέλω να είστε σίγουροι ότι και την διετία 2013-14 θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των συναδέλφων μέσα από τη χρηστή, διαφανή και αποτελεσματική λειτουργία του Συμβουλίου Μεταθέσεων Π.Σ. που θα στηρίζεται στη νομιμότητα των αποφάσεών του και μειοψηφώντας στις άδικες εφόσον προκύπτουν .

Από το 2010 που μου αναθέσατε τη θέση του 1ου τακτικού αιρετού μέλους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων, αγωνίζομαι καθημερινά και θα συνεχίσω πάντα με γνώμονα πρωταρχικό την κοινωνική ευαισθησία, το ιδανικό πλαίσιο εργασίας και το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα, που πρέπει να έχει ο δοκιμαζόμενος πλέον οικονομικά, εργαζόμενος Υπάλληλος του Π.Σ ώστε να προσφέρει το μέγιστο δυνατό των ικανοτήτων του, στην κοινωνία και την οικογένειά του. Όλα αυτά στα πλαίσια της νομιμότητας και των ψηφισμένων νόμων- κανόνων-αποφάσεων του οργάνου .

Με εκτίμηση

Άγγελος Τριπολιτσιώτης

Αντιπύραρχος