Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

2014-09-07_4

Συνάδελφοι,

Στην κινητοποίηση της 05/09/2014 στην Θεσσαλονίκη, ανταποκρίθηκαν με μαζικότητα και παλμό συνάδελφοι από όλη τη χώρα. Κάτω από το Λευκό Πύργο, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, στρατιωτικοί, αφυπηρετήσαντες συνάδελφοι των Ε.Δ. και Σ.Α. έδωσαν το παρών τους και ένωσαν την φωνή τους σε μια ηχηρή διαμαρτυρία για το άδικο που συντελείτε στο χώρο μας εδώ και χρόνια.

Στείλαμε ένα μήνυμα, ότι οι ένστολοι δεν είναι δεδομένοι και ότι όπως ξέρουν να τηρούν τον όρκο τους στην εκτέλεση του καθήκοντος, γνωρίζουν να διεκδικούν το δίκιο τους.

Στις ομιλίες ζητήθηκε από την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις μισθολογικές αδικίες των ενστόλων, να διασφαλίσει τα επικουρικά ταμεία τους, να επιστρέψει τα ληστευθέντα του PCI και να ενισχύσεις τους οργανισμούς των Σ.Α. για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απειλές της ασφάλειας και της πολιτικής προστασίας της χώρας.

2014-09-07_3Στη συνέχεια, των ομιλιών ακολούθησε μια μεγαλειώδη πορεία που κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου και επιδόθηκε στον κ. Υπουργό το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Η υπόσχεση που δόθηκε από την δυναμική κινητοποίηση, είναι ότι η υπομονή τελείωσε και αντικαθίσταται από επιμονή για την κατάκτηση του δίκιου των αιτημάτων μας.