ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Αρ. Πρωτ. : 2778 // 03-08 -2012

«Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.

Όποιοι κι αν είναι.

Όσο δυνατοί κι αν είναι»

Δώρος Λοΐζου

Ο κεντρικός διαχειριστής των μνημονικών επιταγών, ο Υπουργός Οικονομικών, στην συνάντηση που είχε με τα Προεδρεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων του ένστολου προσωπικού των Σ.Α. μας δήλωσε με φλεγματικό χαμόγελο κατόπιν συμφωνίας με τον κ. Πρωθυπουργό ότι:

  • Θα περικοπεί η μισθολογική δαπάνη του ένστολου προσωπικού για το 2012 κατά 6% ή 7,5% μεσοσταθμικά και μάλιστα με αναδρομικότητα από 1-7-2012.
  • Θα παραμείνουν παγωμένες οι μισθολογικές ωριμάνσεις, άγνωστο μέχρι πότε.
  • Μέχρι τέλους της χρονιάς, θα προωθηθεί σχέδιο, για νέο μισθολόγιο των ένστολων, με κύριο στόχο πρωτίστως τη μείωση του μισθολογικού κόστους κατά 200.000.000 ευρώ, μια μείωση δηλαδή άλλων 15% περίπου του εισοδήματος μας.

Στις αντιδράσεις μας, μετά την ανακοίνωση των παραπάνω, μας επέσεισε τον κίνδυνο, ότι αν δεν γίνουν όλα αυτά τον Οκτώβριο θα υπάρχει πρόβλημα για την καταβολή του μισθού μας. Μετά τα παραπάνω διακόψαμε τη συνάντηση, αποχωρώντας. δηλώνοντας την απογοήτευση μας κυρίως για τον εμπαιγμό που έχουμε υποστεί όλο το τελευταίο διάστημα.

ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ που ακούσαμε προεκλογικά από τους Κυβερνώντες, φυλλορρόησαν σαν τα σεπτεμβριανά φύλλα των δένδρων. Οι εξαγγελίες για την μη μείωση άλλο του εισοδήματός μας, την αναπλήρωση των απωλειών μας, την εξεύρεση ισοδύναμων και άλλα τέτοια, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ.

Το ευχαριστώ που σβήνουμε με τα κορμιά μας τις πυρκαγιές της χώρας, είναι να ΚΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

Να κάνουμε τη σιωπηλή μας θλίψη, αγωνιστική διάθεση και παλμό.

Το πρώτο προσκλητήριο είναι την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 17.30 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα, στην ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνουμε από κοινού τα Σωματεία, Πυροσβεστών, Αστυνομικών, Λιμενικών.
Το προσκλητήριο σάλπισε. Έχουμε συμβάν πυρκαγιάς που απειλεί να κάψει τη ζωή μας.
Θα την αφήσουμε;