ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Συνάδελφοι,

Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα- πακέτο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-2016. Μέτρα που στάζουν αίμα για τους ένστολους και για όλο τον λαό, ακρωτηριάζουν μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα, κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την κοινωνικά βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους «έχοντες και κατέχοντες».

Ο παρακάτω πίνακας φανερώνει το έγκλημα στο εισόδημά μας που βέβαια θα συνεχιστεί και το 2013 με τα μέτρα του προϋπολογισμού.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, πέταξε στο καλάθι κάθε προεκλογική δέσμευση, πέταξε τη μάσκα και έβαλε την κουκούλα του εκτελεστή της ζωής μας. Στο χέρι μας πλέον είναι να τους σταματήσουμε.

Η ΕΑΠΣ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ:

– την Τρίτη 6 Νοέμβρη ώρα 11:00 στο Πεδίο του Άρεως

– την Τετάρτη 7 Νοέμβρη και ώρα 17:00 στο Σύνταγμα και να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.

Στέλνουμε μήνυμα στους αξιότιμους κύριους Βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μέτρα, ότι συντελούν έγκλημα εναντίον στη ζωή μας, τις φαμίλιες μας, τη χώρα μας.

Η ανατροπή των μέτρων και των μνημονίων, είναι μονόδρομος.

Το λόμπι των μνημονιακών και συνεργατών της τρόικας με τα μέτρα αυτά, πυρπολούν τη ζωή μας.

Θα τους αφήσουμε;