ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Αυτή πλέον η πολιτική της κυβέρνησης και της Τρόικας καταργεί και ισοπεδώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και μας οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση. Μετά τις συνεχείς περικοπές των επιδομάτων μας, την κατάργηση του 13-14ου μισθού, το αναδρομικό τσεκούρωμα του «Εφαρμοστικού», συνεχίζει ακάθεκτη με την παραλαβή πλέον από τους συναδέλφους του ΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ που θα στερήσει από τις φαμίλιες μας, άλλον ενα μισθό. Και πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αποστολή του παραπάνω χαρατσιού, ανακοινώθηκε το νέο χαράτσι για τα σπίτια μας μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Όλα αυτά υπό το δραματικό σκηνικό νέων φορολογικών χαρατσιών, της αύξησης της ανεργίας, μαζικών απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο μέσα από τον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας, το νέο φτωχολόγιο – μισθολόγιο, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, τη διάλυση της κύριας σύνταξης και των επικουρικών ταμείων, την υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας, την παρά πέρα ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον μόνο για τους δανειστές μας, το μεγάλο κεφάλαιο, τις πολυεθνικές και αυτούς που υφάρπαξαν τον εθνικό πλούτο. Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, πλέον είναι πασιφανές ότι απότυχε παρασέρνοντας στην δυστυχία το σύνολο των πολιτών της χώρας και κυρίως των μη προνομιούχων.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!Πρέπει να σταματήσουμε τη νέα βάρβαρη επίθεση στο εισόδημά μας, τα νέα έκτακτα χαράτσια σε βάρος των εργαζομένων και των ανέργων.
Σε κοινό μέτωπο, με τους ένστολους εργαζόμενους στα Σ.Α. αλλά και κλαδικά κλιμακώνουμε δράσεις για να ανακόψουμε την τροχιά εξαθλίωσής μας.
Σε κοινό μέτωπο με τους εργαζομένους στο δημόσιο τομέα της χώρας προχωρούμε σε κινητοποιήσεις για την προβολή, ανάδειξη και διεκδίκηση των αιτημάτων μας.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στους φορείς που το προσωπικό τους εντάσσεται στον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας και πραγματοποιούν :
απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 1:00μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
– συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 1:00 μμ στα Προπύλαια.
Οι διαχειριστές της κρίσης πλέον είναι αδίστακτοι. Πρέπει να τους σταματήσουμε.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *