ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

Παραμονές της Ανάστασης, με ευχάριστη έκπληξη ακούσαμε την είδηση ότι η ηγεσία του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. επισκέφθηκε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και ανακοίνωσε την παράδοση μεγάλης ποσότητα τροφίμων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας. Πρωτοβουλία που το κόστος της, υποθέσαμε ότι θα προερχόταν είτε από τα προσωπικά βαλάντια της ηγεσίας, ή από το δημόσιο κορβανά του ΥΠΡΟΠΟ.

Διαβάζοντας όμως την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Π.Σ. διαβάζουμε “Τα δύο Σώματα Ασφάλειας συνέλεξαν συνολικά 4 τόνους τρόφιμα, από 2 το καθένα, από πόρους που προέκυψαν από τις εισφορές των στελεχών στις λέσχες σίτισης του προσωπικού, τα οποία θα παραδοθούν αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα στις αποθήκες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών”. Μεθερμηνευόμενον ότι για το Π.Σ. το ποσό αντλήθηκε από το λογαριασμό Λεσχών (Κ.Ψ), όπου μαζεύεται ευρώ – ευρώ το κέρδος από την καθημερινότητα του συναδέλφου.

Τέλος πάντων, μέρες που ναι, να μην το τραβήξουμε, με πως, γιατί, κ.λ.π. αλλά σε κάθε περίπτωση με ξένο κόλυβο, όπως λέει και ο λαός… Επίσης περιμένουμε τις επόμενες μέρες την ίδια πρωτοβουλία, να λάβει η ηγεσία του ΥΠΡΟΠΟ για τις φαμίλιες των αναξιοπαθούντων ένστολων συναδέλφων..