ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Το μέλλον δε θα ρθεί
από μονάχο του έτσι νετο-σκετο
αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς
από τα βράγχια κομσομόλε άρπαξέ το
απ’την ουρά του πιονιέροι κι εσείς
Πόλεμος δεν είναι μόνο όπως θαρρείς εσύ
να λες ναι – ναι στα μέτωπα με βολές πολυβόλου
της φαμίλιας του σπιτικού η επίθεση
για μας μικρότερη απειλή δεν είναι διόλου

Μαγιακόβσκι-Ρίτσος

Συνάδελφοι,
Τις τελευταίες ώρες συντελείται ένα νέο έγκλημα εις βάρος της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Οι διαχειριστές της κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν, οι Τροικανοί υπηρέτες του άγριου κόσμου των αγορών, των τραπεζιτών και των παγκόσμιων κερδοσκόπων, προχωρούν στο δεύτερο μεγάλο κτύπημα απέναντι στη ζωή μας. Με τον μπαμπούλα της δήθεν χρεωκοπίας, που ήδη βιώνουν τα χρεωκοπημένα νοικοκυριά μας, η Ειδικού Σκοπού Κυβέρνηση, εξαπολύει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 για να ισοπεδώσει τη ζωή μας και να μας γυρίσει χρόνια πίσω το βιοτικό μας επίπεδο.

Συνάδελφοι,
Στο ήδη χιλιοτσεκουρεμένο εισόδημά μας, αύριο θα προστεθεί άλλη μιά σφαγή της τάξης του 10% με την “τακτοποίηση των ειδικών μισθολογίων”. Ο οργανισμός μας θα μπεί πάλι στην πρέσσα, με μειώσεις στις προσλήψεις, με αλλαγές στις βαθμολογικές και μισθολογικές προαγωγές. Παράλληλα με άλλες διατάξεις έρχονται άγριες περικοπές στις συντάξεις και άγριος περιορισμός στην κοινωνική περίθαλψη. Τέλος ανατρεπονται οι εργασιακές σχέσεις με χαρακτήρα μεσαίωνα, ενώ βγαίνει στο σφυρί το μέγιστο της δημόσιας περιουσίας.
Συνάδελφοι,
Η πολιτική αυτή δεν έχει τέλος. Κάθε τρίμηνο θα έρχεται ο μπαμπούλας της χρεοκοπίας, θα μας αρπάζουν ένα κομμάτι της ζωής μας, θα μας φορτώνουν δάνεια για να πληρώνουμε τους τόκους των παλαιότερων δανείων και ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. Και ενώ εμείς εξαθλειωνόμαστε, οι νέοι μαυραγορίτες της Νέας Τάξης θα γίνονται πλουσιότεροι.
Φτάνει πιά.
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
να στείλουμε δυνατά τη φωνή μας στους Εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο.
Αύριο το απόγευμα 17.00 ΟΛΟΙ μαζί
στο Προσκλητρήριο των Σωματείων στην Πλατεία Συντάγματος.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ