ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ

Μόνο οι Πυροσβέστες από όλους τους ένστολους των Σ.Α. δεν πήραν το εκλογικό επίδομα των πρώτων εκλογών ακόμα.

Συνάδελφοι,

Ενώ οι δεύτερες κατά σειρά εκλογές ολοκληρώθηκαν, δυστυχώς αυτό που παραμένει ίδιο μέχρι και σήμερα είναι η ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ των ιθυνόντων απέναντι στους Έλληνες Πυροσβέστες. Ενώ στο αστυνομικό και λιμενικό προσωπικό χορηγήθηκε από την περασμένη Παρασκευή η εκλογική αποζημίωση – φιλοδώρημα για τις εκλογές της 6/5/12, το πυροσβεστικό προσωπικό παρέμεινε στο περίμενε.

Προφανώς η διαχειριστική γραφειοκρατία των θησαυροφυλάκων του κράτους, έκρινε ότι είτε οι Πυροσβέστες είναι «ζάμπλουτοι» και δεν τους ενδιαφέρει το «σκάρτο εκλογικό εκατόευρο» είτε κατέληξαν ότι η προσφορά τους στην ασφάλεια της χώρας είναι ανάξια λόγου και έργου.

Προφανώς για τους διαχειριστές του μνημονίου της χώρας, δεν φθάνει η σφαγή του πυροσβεστικού εισοδήματος. Δώρα, επιδόματα, μισθολογικές, χρονοεπιδόματα, δασικό και τώρα το εκλογικό.

Προφανώς για τους διαχειριστές του μνημονίου οι Πυροσβέστες, είναι «αντιπαραγωγικοί υπάλληλοι» μιας και το μόνο που παράγουν είναι μόχθο, ιδρώτα και αίμα στις μάχες που δίνουν απελπιστικά μόνοι τους στα πύρινα μέτωπα, όπως έγινε παραμονές και μεσούσης των εκλογών της 17/6/12, δίνοντας τιτάνιο αγώνα με τις φλόγες, με μόνο σύμμαχο τις ελλείψεις και τα προβλήματα του πυροσβεστικού οργανισμού.

 Συνάδελφοι,

Εκφράζουμε προς όλους τους «υπεύθυνους και ανεύθυνους» την αγανάκτησή μας για την απαξία και την εγκατάλειψή μας.

Να χορηγηθεί τώρα, το εκλογικό φιλοδώρημα της 6/5/12 στο πυροσβεστικό προσωπικό μαζί με το ακόμα, όπως ακούγεται, περισσότερο πιο μειωμένο εκλογικό επίδομα της 17/6/12.

Φθάνει πια. Η απαξία των ιθυνόντων μας καίει περισσότερο από τις φλόγες που σβήνουμε.