ΠΡΟΣΚΛΗΤΉΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2015-07-13Προς:

  1. Περιφερειακές Επιτροπές ΕΑΠΣ
  2. Επιτροπή Αξιωματικών Ε.Κ. ΕΑΠΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μετά την ψυχρολουσία της ενημέρωσης που είχαμε από τον Υπουργό Εργασίας, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο ασφαλιστικός Αρμαγεδδών ήρθε στην πόρτα μας, αφού ξεκαθαρίστηκε ότι στο νέο υπολογισμό των συντάξεων δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση στους ενστόλους. Ιδιαίτερα για τους Πυροσβέστες τα πράγματα θα είναι πιο μαύρα καθώς θα υποστούν μειώσεις στο εφάπαξ και στην επικουρική που δικαιούνται από το προνοιακό και μετοχικό ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων.

Σε κεντρικό επίπεδο η επιτροπή αγώνα των εργαζομένων στα Σ.Α. και Ε.Δ. προγραμματίζει δυναμική απάντηση απέναντι στο ασφαλιστικό αυτό αρμαγεδδώνα. Για να καταδείξουμε το δίκιο μας και να εμποδίσουμε την υλοποίηση του, χρειάζεται η ενεργοποίηση όλων, με δυναμικές δράσεις σε όλη την χώρα.

Στα πλαίσια αυτά, αυτόνομα, αλλά και σε συνεργασία με τα τοπικά πρωτοβάθμια σωματεία της ΠΟΕΥΠΣ, αλλά και του αστυνομικού λιμενικού και στρατιωτικού προσωπικού, προχωρήστε σε δράσεις διαμαρτυρίας:

α) επιστολές διαμαρτυρίας προς τους τοπικούς βουλευτές όλων των κομμάτων

β) συμμετοχή σε διαμαρτυρίες κινητοποιήσεις εργαζομένων για το ασφαλιστικό

γ) πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των συμπολιτών μας

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Αυτή η μεταρρύθμιση που επιχειρείται στο ασφαλιστικό είναι η συνέχιση της αποδιάρθρωσης του Κράτους- Πρόνοιας. Είναι η συνέχιση της εξαθλίωσης του φτωχού κόσμου της εργασίας.

Να μην αφήσουμε τούτη τη φωτιά να κάψει τη ζωή μας.

Αγώνας – αγώνας – αγώνας.