Συγχαρητήρια επιστολή – αίτημα συνάντησης

2015-09-28

Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα

Κύριε Υπουργέ

Η Ένωσή μας, η συνδικαλιστική και επαγγελματική έκφραση των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, σας εκφράζει τις ευχές της για κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η έλευσή σας στο τιμόνι της πολιτικής ηγεσίας του επαγγελματικού μας φορέα, συμπίπτει με την κορύφωση μιας σειράς από φλέγοντα προβλήματα τόσο των στελεχών μας, όσο και του Πυροσβεστικού Σώματος γενικότερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η σημαντική επαγγελματική σας εμπειρία, στον συναφή χώρο των ΕΔ σε συνδυασμό με τις προγραμματικές εξαγγελίες του πολιτικού σας χώρου, θα συνεισφέρουν τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων και θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα του παρεχόμενου έργου της πολιτικής προστασίας της χώρας μας, με την παράλληλη βελτίωση του βιοτικού και επαγγελματικού επιπέδου των στελεχών μας.

Κύριε Υπουργέ,

Παράλληλα με την έκφραση των ειλικρινών ευχών μας, περιμένουμε τον ορισμό συνάντησης με το ΔΣ της ένωσή μας, προκειμένου να σας εκθέσουμε το σύνολο των προβλημάτων μας και να σας καταθέσουμε τις απόψεις μας σχετικά με την εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων για την επίλυσή τους.