Συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, Ω/15:00, στο Σύνταγμα

2016-03-09_2Συνάδελφοι

Όλο το προηγούμενο διάστημα, σε κοινούς αγώνες με τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, επιστήμονες, μικρομεσαίους, συνταξιούχους, άνεργους, νέους και νέες διατρανώσαμε την βούλησή μας ότι απορρίπτουμε τις προτάσεις της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, που έρχονται να διαλύσουν ότι έμεινε όρθιο από το Δημόσιο Ασφαλιστικό Σύστημα, μιας και αυτές δεν συνιστούν ασφαλιστική μεταρρύθμιση που θα σώσει την Κοινωνική Ασφάλιση, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

Απλά ο κυβερνητικός σχεδιασμός κινείται στην κατεύθυνση τήρησης των δεσμεύσεων που ανέλαβε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και απορρέουν από το τρίτο μνημόνιο για μείωση των συνταξιοδοτικών δαπανών κατά 1,8 δις ευρώ για το 2016 και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να τα δώσει στους δανειστές για την αποπληρωμή του επαχθούς, παράνομου και άδικου δημοσίου χρέους της χώρας.

Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις της κόσμου της εργασίας της πατρίδας μας το επόμενο χρονικό διάστημα στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τους δανειστές.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και όλους τους πολίτες της Αττικής, στο Συλλαλητήριο που οργανώνεται από συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016, στις 3:00μμ, στο Σύνταγμα.

Η ΕΑΠΣ καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.

Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!

Με τους αγώνες μας μπορούμε να τους σταματήσουμε!