ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΑ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΤΕΛΟΣ

Αρ. Πρωτ. : 2510 // 04-10-2011

Συνάδελφοι,
Τα Δ.Σ. των σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α. προχώρησαν σήμερα το πρωί σε συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα Αρχηγεία των – Σωμάτων Ασφαλείας, προκειμένου να καλέσουν τις ηγεσίες τους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μεταφέρουν στην Πολιτική Ηγεσία τις δυσμενείς συνθήκες και το αρνητικό κλίμα που βιώνουν οι Πυροσβέστες, Λιμενικοί και Αστυνομικοί. Αντιπροσωπεία των Προέδρων συναντήθηκε με τους Αρχηγούς του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου μετά από συζήτηση των παραπάνω, τους επιδόθηκε το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας.


Το κλίμα δυστυχώς ήταν εντελώς διαφορετικό στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, με χαρακτηριστικότερο το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία των Δ.Σ. των σωματείων, αρχικά, εμποδίστηκε να εισέλθει στον αύλιο χώρο του Α.Π.Σ. από στέλεχος του κτιριακού συγκροτήματος. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αρχηγός του Π.Σ. ήταν ο μόνος από τους τρείς ηγήτορες των Σ.Α. που δεν ευρέθη ώστε να συναντηθεί με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και να του επιδοθεί το σχετικό ψήφισμα, καθότι απουσίαζε από το γραφείο του και καθότι δεν κατέστη δυνατή ούτε καν η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.
Η αντιπροσωπεία των Προέδρων, συναντήθηκε τελικά με τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Α.Π.Σ. στον οποίο ζητήθηκε να μεταφέρει στο κ. Αρχηγό ότι περιμένουν πλέον να τους ορίσει ο ίδιος, συνάντηση στο άμεσο μέλλον, προκειμένου να του μεταφέρουν τα προβλήματα του κλάδου και να του επιδώσουν το σχετικό ψήφισμα.
Συνάδελφοι,
Η κατάσταση που βιώνουμε είναι εφιαλτική. Μόνο ο αγώνας των εργαζομένων θα σταματήσει την πολιτική της συνεχιζόμενης φτωχοποίησης και εξαθλίωσης μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά και αταλάντευτα.
Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ στις 5-10-2011, στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Πλατεία Κλαυθμώνος.
Κλιμακώνουμε τις δράσεις μας, Κρατάμε ψηλά το κεφάλι.

ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ, ΚΑΚΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *